Sapatamina digitala

Cum să creeăm benzi desenate cu ajutorul AI?

“Fii credincios … până la moarte, şi Eu vă voi da cununa vieţii.”Apocalipsa 2:10 Indemnul repetat al Scripturii este: „ să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte. Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvîrşirea credinţei noastre, adică la Isus.”

În acest proiect beneficiarii au fost elevii de la sectia maghiara. În cadrul proiectului, elevii au învățat cum se creează benzile desenate cu ajutorul platformei Book creator si microsoft copilot.

Sapatamina digitala

Tărâmul eternității - A halhatatlanság országa , beneficiarii au fost elevii de la sectia maghiara.

În acest proiect, vom afla despre evenimentele din basmul Țara Nemuririi, subliniind totodată dezvoltarea abilităților secolului XXI. Unele sarcini ale proiectului te însoțesc prin pașii procesului de dezvoltare a ideilor creative.

Sapatamina digitala

Proiectul interdisciplinar „Babilon” s-a derulat in perioada 1.02.-15.04. 2022, cu scopul de a aprofunda tema, din perspectiva istoriei, a geografiei, a literaturii și a religiei. Beneficiarii proiectului au fost elevii din clasele a X-a B și a X-a H. Cu lucrările realizate de elevi vom participa la proiectul online Săptămâna Digitala din Budapesta. Succes! „Cel mai puternic argument pentru integrarea disciplinelor este însuși faptul, că viața nu este împărțită pe discipline”. (J. Moffett)

A „Babilon” projekt során a X. osztályos tanulók megismerkednek az ókori Babilon történelmével, földrajzi elhelyezkedésével, az ókori babiloni irodalom gyöngyszemével, a Gilgamessel. Bepillantást nyernek az ókori birodalom hitvilágába, annak kihatásaira a mindennapi életben. Felfedezik milyen kapcsolat áll az ókori csillag imádat és napjaink csillagjóslásai között. Ez a életforma, a bálványimádás, az ókorban Asszíria és Babilónia pusztulásához vezetett. Megvitatjuk mennyire veszélyes a bálványimádás a saját életükben, felhívjuk a figyelmet a babonák káros hatásaira. Rávilágítunk a birodalmak igazi uralkodójára, akit érdemes követni, ugyanakkor tiszteletben tartjuk mindenki hitbeli döntését, amit meghoz a saját életével kapcsolatosan.

Sapatamina digitala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.