A fost odată ca niciodată Marea Unire de la Alba Iulia, în 1918...

Pornind de la ideea că istoria României ne reprezintă și trebuie cunoscută și înțeleasă, la Colegiul Național Andrei Mureșanu, clasa I A a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în cel mai minunat și creativ mod. Micii patrioți au spus povestea Marii Uniri, îmbrăcați în costume populare și purtând tricolorul în piept.

Am marcat cei exact 100 de ani de la Marea Unire prin realizarea proiectelor "România, 100". Și uite-așa am descoperit împreună că noi, românii, suntem senzaționali și avem cu ce ne mândri! Pentru ceea ce am trăit, pentru bogățiile pe care le avem, pentru valorile pe care le promovăm, pentru obiceiuri și tradiții, pentru sport și inteligență! Toate, de 100 de ori! De la hand-made la fashion, de la tradiții și frumusețea costumului popular românesc la tehnologie, de la unicitatea unor locuri la branduri de succes romanești, zilele acestea am sărbătorit 100% românește.

Citește mai departe...

Să fie un an bun, un an în care să fim cu sufletul alături de elevii noștri.

Să fie un an școlar plin de curaj, de încredere și blândețe.

Citește mai departe...

De ziua Europei, elevii ciclului primar de la C.N.Andrei Mureșanu Bistrița, au participat la o paradă specială-"Parada țărilor europene". Fiecare elev și-a ales o țară europeană și a reprezentat-o cum a putut mai bine. A fost un spectacol de culoare și bucurie, prin care elevii și-au manifestat spiritul de echipă, imaginația și creativitatea în selectarea și prezentarea elementelor reprezentative pentru fiecare țară.

Ziua Europei 2018

Activitatea a fost una distractivă, dar și benefică pentru atingerea scopului acestui eveniment:

 

Citește mai departe...

Pagina 1 din 3